کنترل اگزما با برنامه ی غذایی مناسب
امروزه شواهد اندکی مبتنی بر رابطه ی کاهش التهاب در روده و کنترل بروز علائم اگزما وجود دارد که بر همین اساس با مصرف مواد غذایی مانند محصولات حاوی چربی امگا 3 که خواص ضدالتهابی دارد می توان علاوه بر کنترل نشانه های پوستی اگزما به عملکرد بهتر سیستم گردش خون و سلامت قلب نیز کمک کرد.
مواد غذایی مانند ماهی آزاد، شاه ماهی و ... تاثیرات مثبتی بر اگزما دارند و تجربه نشان می دهد مدیریت اگزما به رویکردی چند وجهی نیاز داشته و در کنار مصرف مواد مفید باید مصرف مواد حساسیت زا را کنار گذاشت. (مواد حساسیت زا در مبتلایان به اگزما متفاوت بوده و به مرور زمان باید آن ها را شناسایی کنید.)
By Victoria Groce Medically reviewed by Corinne Savides Happel, MD
Updated on April 20, 2020
https://www.verywellhealth.com/foods-that-cause-eczema-1324065